Musea

Kefalonia Aquarium

Ontdek de wonderen van de onderwaterwereld bij Kefalonia Aquarium

Ben jij een liefhebber van prachtige onderwaterdieren en wil je meer te weten komen over de fascinerende wereld van de zee? Dan is een bezoek aan Kefalonia Aquarium een absolute must tijdens je verblijf op dit adembenemende Griekse eiland. Gelegen in het gezellige plaatsje Argostoli, biedt dit aquarium een unieke ervaring voor jong en oud.

Ontdek de verschillende zones in Kefalonia Aquarium

Bij Kefalonia Aquarium kun je verschillende zones ontdekken die elk hun eigen charme hebben. Zo is er een tropische zone waar je kleurrijke vissen en exotische planten kunt bewonderen. Ook is er een Mediterrane zone waar je kennis kunt maken met de lokale onderwaterwereld van Kefalonia. Daarnaast is er een educatieve zone waar je meer te weten komt over het belang van het behoud van het zeeleven.

Interactieve activiteiten voor jong en oud

Bij Kefalonia Aquarium worden regelmatig leuke en educatieve activiteiten georganiseerd voor bezoekers van alle leeftijden. Zo kun je deelnemen aan voederpresentaties waar je meer te weten komt over het dieet van verschillende soorten vissen. Ook zijn er interactieve touch tanks waar je zelf onder begeleiding verschillende zeedieren kunt aanraken.

Praktische informatie voor je bezoek

  • Adres: Lithostroto, Argostoli, Kefalonia
  • Openingstijden: Maandag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur
  • Toegangsprijs: Volwassenen €10,-, kinderen (4-12 jaar) €5,-
  • Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het aquarium

Conclusie

Een bezoek aan Kefalonia Aquarium is een geweldige ervaring voor het hele gezin. Door de verschillende zones en interactieve activiteiten is er voor ieder wat wils. Dus vergeet niet om tijdens je verblijf op Kefalonia een bezoek te brengen aan dit prachtige aquarium en laat je verrassen door de schoonheid van de onderwaterwereld.

Kefalonia