Vervoer

Huurautoʼs en autoverhuurbedrijven op Kefalonia

Ontdek Kefalonia met een huurauto

Als je op vakantie gaat naar het prachtige Griekse eiland Kefalonia, is het huren van een auto een absolute must! Het eiland heeft zoveel te bieden en met een huurauto kun je alle mooie plekjes gemakkelijk bereiken. Of je nu wilt genieten van de idyllische stranden, de adembenemende natuur wilt verkennen of de pittoreske dorpjes wilt bezoeken, met een huurauto heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

Autoverhuurbedrijven op Kefalonia

Op Kefalonia zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden waar je een auto kunt huren. De meeste van deze bedrijven bevinden zich op de luchthaven van Kefalonia, dus zodra je aankomt op het eiland kun je gelijk je huurauto ophalen. Enkele bekende autoverhuurbedrijven op Kefalonia zijn:

  • Hertz: Hertz is een bekend autoverhuurbedrijf met een breed scala aan auto’s om uit te kiezen.
  • Avis: Avis staat bekend om zijn goede service en betrouwbare auto’s.
  • Europcar: Europcar biedt een ruime keuze aan auto’s tegen betaalbare prijzen.

Welke auto kies je?

Voordat je een auto huurt op Kefalonia, is het belangrijk om te bedenken welk type auto het beste bij jouw wensen past. Ga je voor een compacte auto om gemakkelijk door smalle straatjes te manoeuvreren, of kies je liever voor een SUV om de ruige natuur van Kefalonia te verkennen? Houd ook rekening met het aantal personen en bagage dat je wilt vervoeren, zodat je de juiste auto kiest.

Populaire auto’s om te huren op Kefalonia:

Auto Capaciteit Prijs
Compact 4 personen Vanaf €25 per dag
SUV 5 personen Vanaf €35 per dag
Convertible 2 personen Vanaf €40 per dag

Ongeacht welke auto je kiest, zorg ervoor dat je een verzekering afsluit om goed gedekt te zijn in geval van schade of diefstal.

Rijden op Kefalonia

Het rijden op Kefalonia is over het algemeen goed te doen. De wegen zijn goed onderhouden en de bewegwijzering is duidelijk, waardoor je gemakkelijk je weg kunt vinden. Houd er wel rekening mee dat het verkeer soms wat chaotisch kan zijn, vooral in drukke toeristische gebieden. Neem dus rustig de tijd en geniet van het rijden langs de prachtige kustlijn en door de groene heuvels.

Handige tips voor het rijden op Kefalonia:

  • Let op de lokale verkeersregels en snelheidslimieten.
  • Parkeer altijd op een veilige en aangewezen plek.
  • Huur een auto met airconditioning, vooral in de zomermaanden kan dit erg prettig zijn.

Ga op avontuur met je huurauto op Kefalonia!

Met een huurauto op Kefalonia kun je optimaal genieten van al het moois dat dit prachtige eiland te bieden heeft. Dus huur een auto, gooi de deuren open, zet het raampje naar beneden en laat je betoveren door de adembenemende natuur, de schilderachtige dorpjes en de heerlijke Griekse keuken. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!

Kefalonia